Ukategorisert

Båtlaget Gaia

Vil du være med i GAIA-gjengen?

Gaia er en kopi av Gokstadskipet. Hun er bygget i 1990, og ble seilt av Ragnar Thorseth til bl a Island, USA, Cuba, Venezuela og Brasil. Ble etter det toktet gitt til Sandefjord. Vi har hatt med Gaia til Holland, Frankrike, England, Irland. Vi seiler antagelig ikke så langt nå, men vi har mange fine turer lokalt og i Oslofjorden. 

Båtlaget GAIA trenger stadig nye medlemmer, aktive eller passive. 

Gaia under fulle seil er et vakkert skue

Priser pr. år

  • Ungdom/ student: 100,-
  • Enkeltperson:   200,-    
  • Familie: 300,-   
  • Passiv min. kr 150,-

Hva må du yte?

Aktivitetsnivået velger du helt selv. Det er ingen som fører fravær, du er alltid velkommen. Passivt støttemedlemskap er også velkomment.

Hva får du?

Du velger selv interesseområde. Som medlem av Båtlaget Gaia får du tilgang et bredt spekter aktiviteter:

  • Som båtlagsmedlem er du mannskap når du måtte ønske. Vi drar på helgeseilaser og lengre tokt, både ”sivilt” og som vikinger. Alle som vil kan få uforglemmelige seilaser med Gaia.
  • I juli (2019) skal vi være med to eller tre andre vikingskip på tokt i Telemarkskanalen. Det kan være mulig å være med på hele eller deler av turen. 
  • Du får kunnskaper om sjømannskap og seiling med råseilsbåter. For å sørge for at Gaia alltid har et kvalifisert mannskap, organiserer vi (svært hyggelige) seilaser med innlagte treningsmanøvre.
  • Er du interessert i vikingtida, åpnes døra til vikingenes verden på vidt gap gjennom medlemskapet i båtlaget. Når vi drar på vikingtokt, staser vi oss opp med vikingklær.

Båtlaget har ansvaret for at skipet holdes i seilingsdyktig stand. Det betyr dugnadsarbeid og dermed tilgang på kunnskaper om vikingskip og alt som hører med.

Og sist, men ikke minst: Du er med på å holde liv i Sandefjords eget vikingskip. Og det gjør du selv om du velger et passivt medlemskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.